Vier redenen om te kiezen voor livemuziek! 1. Livemuziek is AUTHENTIEK.

Ieder optreden is uniek, de muziek ontstaat ter plekke, in het moment. Je ziet het gebeuren.
Dat maakt livemuziek een belevenis.

2. Livemuziek is INTERACTIEF. 

De sfeer in de zaal bepaalt voor een groot deel wat en hoe er gespeeld wordt. Livemuziek op de achtergrond, tijdens bijvoorbeeld een receptie, anticipeert op de dynamiek in de zaal. Klassieke muziek komt goed uit de verf tijdens rustigere momenten. Jazzmuziek blijkt heel geschikt wanneer er een groot aantal gasten aanwezig is. In veel gevallen komen er ook verzoeknummers uit de zaal, wat het extra leuk maakt!3. Livemuziek is OP MAAT.
Een trouwceremonie is een voorbeeld van een gebeurtenis waarop er een aantal momenten zijn waarbij livemuziek een prachtige rol kan spelen. Bijvoorbeeld tijdens het binnenkomen van het bruidspaar of het tekenen van de akten. Livemuziek duurt tijdens deze belangrijke momenten precies zo lang als nodig is. 4. Livemuziek biedt veel MOGELIJKHEDEN.
Hans en Frans houden beiden van improviseren, waardoor er vele mogelijk is. Er kan bijvoorbeeld een muziekstuk worden gemaakt waarin meerdere favoriete nummers te horen zijn. Uiteraard kunnen er ook muziekopnames worden afgespeeld over de geluidsinstallatie van Hans en Frans. Zo kan livemuziek worden afgewisseld met opgenomen muziek. Kijk ook eens op:

Tags: 
Pianist gezocht

Live pianomuziek

Pianist diner
Pianist bruiloft
Pianist huren

Muziek trouwceremonie
Muziek ceremonie
Piano en Cello
Muziekduo
Enseble
Mash-up
Mashup
Piano bruiloft
Piano huwelijksjubileum
Pianist gouden bruiloft
Pianist begrafenis
Pianist herdenkingsdienst
Tarief pianist
Live muziek
Klassiek