ART & ANNE                                               
Hans en Frans zijn een geweldig duo!  Op onze bruiloft hebben ze tijdens het feest en de receptie gespeeld, wat een fijne sfeer gaf. Ze kunnen erg veel spelen in verschillende genres. Hierbij voelen ze het publiek goed aan en is er ook ruimte voor verzoeknummers. Zeker een aanrader voor een gezellig feestje! 

Bezetting:  

EVERT & ANNEKE                                     
Wij hebben Frans gevraagd om te zorgen voor achtergrondmuziek bij ons 40-jarig huwelijksfeest. Dat bleek een goede keuze. Frans is een veelzijdig pianist en van alle markten thuis, zowel klassieke, pop- en populaire muziek. Bovendien ging hij ook leuk met onze kleinkinderen om. Ze hadden veel aandacht voor de piano en mochten echt meespelen. Dat was een schot in de roos. Een aanrader. Dank je wel Frans!

Bezetting:SUI & SHI 
Hans en Frans  hebben prachtig gespeeld tijdens onze ceremonie. Van tevoren hadden wij een fijn voorgesprek met Frans gehad. Frans is super aardig, meedenkend en reageert heel snel. Alles was mogelijk. Het was ontzettend fijn om met ze te werken.
Zoek je goede en professionele muzikanten, boek Hans&Frans!

Mede door jullie hebben we een hele bijzondere dag gehad die wij nooit meer gaan vergeten.

Bezetting:  

STIJN
Frans heeft de pianobegeleiding verzorgd bij een liedje van Miel Cools dat ik als trouwambtenaar live heb gezongen tijdens de huwelijksceremonie. Het was top. Alleen maar mooie reacties ontvangen.

Wie weet tot een volgende keer!

Bezetting:

 BOND TEGEN HET VLOEKEN           
Hans & Frans waren een perfecte aanvulling op het programma tijdens ons congres. Warme klanken in de pauze, die op tijd begonnen en op tijd eindigden. Een prachtige mix van klassiek en modern. Goed voorbereid en perfect uitgevoerd. Wellicht tot een volgende keer, bedankt mannen!
Bezetting:

RODERIK & WENDY 
Voor onze bruiloft hebben wij Frans gevraagd om te komen spelen. Een mix van wat popmuziek en christelijke muziek, waarbij de gasten zelf ook het initiatief namen om verzoeknummers aan te dragen. Omdat het zo warm was stond iedereen buiten, dus Frans speelde gewoon buiten op het terras. Ontzettend leuk en sfeervol! Een hele mooie toevoeging aan onze Feestavond waar we geen seconde spijt van hebben gehad.

 

Bezetting: Piano-soloHenri & Janine 
Bedankt voor je geweldige pianospel op ons huwelijksfeest. We hebben ervan genoten.
Bezetting: Piano-solo


Marijke
Heel graag wil ik je nogmaals bedanken voor je mooie pianospel op het feest voor mijn 70e verjaardag. Ik heb ervan genoten en met mij velen, zoals bleek uit de reacties die ik kreeg. Je hebt het repertoire goed gekozen, het was een waardevolle aanvulling op deze middag. 
Bezetting: Piano-solo


Eric & Paulien 
Frans heeft tijdens onze trouwdienst de begeleiding van de samenzang in de kerk verzorgd. Heerlijk flexibel vooraf. Veel mogelijk en ook de uitvoering tot in de puntjes verzorgd. Daarnaast een prettig persoon in de omgang en zeer muzikaal! Een aanrader.
Bezetting: Piano-solo


Lourens & Meltem 
Frans heeft onze bruiloft in het Wereldmuseum in Rotterdam opgeluisterd met prachtig pianospel en daarmee de kers op de (bruids)taart geleverd. Behalve dat hij speciaal voor ons een werk van Chopin heeft ingestudeerd was Frans ook bereid mee te doen in een gelegenheidsensemble om samen met de bruidegom een serenade te brengen aan de bruid op prachtige muziek van Elvis; één van de hoogtepunten van onze mooiste dag.
Bezetting: Piano-solo


Alphons & Tabitha
Op onze bruiloft heeft Frans gespeeld tijdens de receptie. Zowel voor, tijdens als na onze bruiloft hebben we prettig contact gehad en we kijken terug op een prachtige receptie. Mede door de muzikale talenten van Frans!
Bezetting: Piano-solo


Gerrit & Liesbeth 
Hartelijk dank voor het spelen op onze bruiloft. We hebben het zeer gewaardeerd. Leuk dat je op ons verzoek ook een paar nummers van John Denver hebt gespeeld op onze receptie. We kregen van diverse gasten positieve reacties. We wensen je nog veel muzikale uurtjes op bruiloften en gelegenheden toe.
Bezetting: Piano-solo


Geert & Charlotte 
Frans heeft bijgedragen aan de fantastische ceremonie en gezellige receptie! Hij voelt precies aan wanneer hij de nummers moet instarten en beëindigen, en uiteraard was zijn pianospel fantastisch. Hij speelt klassieke nummers evenals moderne muziek en heeft zelfs op speciaal verzoek een pianoversie ingestudeerd van ons favoriete nummer! Al met al zeer tevreden en we kunnen iedereen aanraden Frans in te huren voor een feest of bijeenkomst!
Bezetting: Piano-solo


Leendert (Jeugdvriend) 
Frans is een zeer getalenteerd pianist! Eigenlijk kan hij alles wel spelen: klassiek, modern, jazz en last but not least: zijn improvisaties zijn geweldig! Op het voortgezet onderwijs was hij niet weg te slaan bij de vleugel. Elke pauze speelde hij daarop en stonden wij met een aantal vrienden te genieten. Op 15 jarige leeftijd heeft hij de publieksprijs gewonnen bij een school-breed muziek concours. Frans heeft ook een aantal keren meegedaan aan de Pianodriedaagse in De Doelen in Rotterdam. Ga zo door, Frans!


Jordy & Christine
Wij hebben Frans gevraagd om op de receptie van onze trouwerij piano te spelen. Frans heeft ervoor gezorgd dat we een gevarieerd, live achtergrondmuziekje voor onze receptiegasten hadden. Van vrolijk en gezellige naar romantische muziek. We hadden het getalenteerde pianospel van Frans zeker niet willen missen!
Bezetting: Piano-solo


Kijk ook eens op:

Tags: 
Pianist gezocht

Live pianomuziek

Pianist diner
Pianist bruiloft
Pianist huren

Muziek trouwceremonie
Muziek ceremonie
Piano en Cello
Muziekduo
Enseble
Mash-up
Mashup
Piano bruiloft
Piano huwelijksjubileum
Pianist gouden bruiloft
Pianist begrafenis
Pianist herdenkingsdienst
Tarief pianist
Live muziek
Klassiek